Ugens maleri

ET NYT TRÆ

Denne uges billede er igen et billede, hvor en kunde spørger efter et maleri, som allerede er solgt. I dette tilfælde er det et maleri, som jeg har brugt i mange sammenhænge. Det solgte billede er MIT TRÆ, som jeg har brugt og stadig bruger på mine visitkort, og som jeg har fremstillet mange plakater af. Da billedet er sådan en slags signatur billede for mig, har jeg været lidt i tvivl, om jeg skulle male en “to’er”.

Generelt set er jeg glad for alle mine billeder, for hvis ikke jeg var det, ville jeg male videre på dem, til jeg på et eller andet tidspunkt blev tilfreds med dem. Efter nogen overvejelse besluttede jeg mig selvfølgelig til at male et nyt billede, som skulle tage sit afsæt i det første. Det er så vigtigt for mig, når jeg maler “to’eren”, at jeg ikke laver en kopi. Det sidste maleri skal være lige så interessant som det første og om muligt inkludere de nye erfaringer og tekniske landvindinger, jeg har gjort, siden det første blev malet.

Billedet kom til at se ud, som vist her. Billedet viser et af de særligt smukke træer, der ofte står frit midt i skoven, og som en tidlig morgen netop ved denne tid på året, kan fange solens stråler i grenene og løvet og give det et let, næsten pastelagtigt skær.

DATA: 140 x 100 cm akrylmaleri på lærred. Billedet er monteret i sort svæveramme.

Prisen: Billedet er solgt … men en “tre’er” i samme størrelse ville koste omkring 16.000.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

Henrik Skorá

Hasselvej 15 st. t.v.
2830 Virum

Atelier & udstilling
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

© Henrik Skorá

Nyhedsbrev

Følg Henrik Skorá på: