Indretning af atelier – gode råd og tanker

Indretning af atelier – gode råd og tanker

Gode råd om indretning af atelier Mine tanker og ideer BLOG Gode råd Det er altid sjovt at se, hvordan forskellige mennesker indretter deres arbejdsplads. Det er ikke altid, man selv er herre over de omgivelser, man arbejder i. Men det er jeg. Siden jeg rykkede ind i...
Farver

Farver

Farver BLOG Tanker om at male Tidens farver I min barndom var der nogle farver, man godt kunne lide, og så var der andre, man bestemt ikke kunne lide. Det var lidt på samme måde, som at man ikke både kunne være fan af Rolling Stones og Beatles. Jeg er i dag glad for...
Billedkunst sætter ild i mig

Billedkunst sætter ild i mig

Billedkunst sætter ild i mig BLOG Tanker om at male Billedkunst … jeg havde ikke råd til at lade den være I skolen valgte jeg faget billedkunst, fordi det var alternativet til undervisning i latin. Latin og jeg var ikke skabt for hinanden, og derfor blev det...
At male og ikke at male – en kunstpause

At male og ikke at male – en kunstpause

At male og ikke at male … om at holde en pause BLOG Tanker om at male Det er gået op for mig, at jeg – for overhovedet at kunne male – ind i mellem er nødt til ikke at male. Man må holde en pause, slippe det, man står med. Man må ”lukke ned”. Pausen...
Maleriudstilling

Maleriudstilling

Maleriudstilling BLOG Tanker om at male Maleriudstilling Jeg har aftaler med flere gallerier over hele landet, og jeg har ligeledes maleriudstilling i flere af Danmarks mange kunstforeninger. Hvis foreningen foretrækker det, hænger jeg gerne selv op, men det er jo...