Handelsbetingelser

Dine personlige data vil blive brugt til at gennemføre en ordre. For mere info, se Politik for personoplysninger.

Generelle oplysninger

Henrik Skorá
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

www.skora.dk
henrik@skora.dk
Tlf. 21 64 16 39

Betaling
Alle beløb er i DKK og er inkl. moms.

Når du handler på skora.dk, modtages betaling med Dankort, Visa Dankort og Mastercard.
Der er ikke forbundet et kortgebyr ved brug af de forskellige betalingsmuligheder. 
Det er p.t. ikke muligt at betale med MobilePay.

Skora.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det er sikkert og betyder, at andre ikke kan aflæse dine informationer.

Beløbet hæves først, når de købte værker eller varer sendes fra skora.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Medmindre andet udtrykkelig er nævnt, betaler køberen for fragt og evt. andre udgifter forbundet med levering.

Som hovedregel anvendes ”track and trace” sporings-service fra fx Post Nord eller GLS. Priserne starter ved 50-60 kr.

Ved køb over 6.000,00 DKK inkl. moms dækker skora.dk fragten.

Leveringstiden til varen indleveres til forsendelse fx PostNord er normalt for lagervarer: 2-5 dage. Ikke-lagervarer er leveringstiden afhængig af leverandører (fx trykkeri for plakaters vedkommende).

Der leveres til brofaste øer i Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer sker det efter forudgående aftale, og der vil eventuelt opkræves et yderligere fragtgebyr. Der skal i øvrigt forventes en forlænget leveringstid til ikke-brofaste øer.

Afhentning
Det er altid muligt at afhente bestillingen i atelieret efter nærmere aftale. Der betales så naturligvis ikke fragt.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert eller uhensigtsmæssig brug af det købte.

Skora.dk vil i rimeligt omfang dække returneringsomkostninger.

Såfremt du ønsker at benytte dig af reklamationsretten, skal du skrive en mail til henrik@skora.dk.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du køber varer via webshoppen på skora.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt via mail til henrik@skora.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give mig meddelelse om dette. Du kan heller ej fortryde ved ikke at afhente dine varer.

En uafhentet pakke i Pakkeshop eller på erhvervsadressen anses ikke som værende en del af 14 dages fortrydelsesret. Såfremt du i dette tilfælde ønsker at benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret, så skriv en mail til mig på henrik@skora.dk.

Returnering
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, eller medfører reklamationen, at varen returneres, skal du returnere din ordre til mig uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, du har meddelt det. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt, du modtager værket, til du sender det igen.

Du skal ved returnering give mig tydelig meddelelse herom til henrik@skora.dk. Hvis du vælger at aflevere værket personligt på nedenstående adresse, kan dette kun ske efter forudgående aftale.

Varer sendes retur ved at anvende følgende adresse:

Henrik Skorá
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse.

Værkets stand, når du sender det retur
Ved returnering af et værk, skal det være i samme stand, som du modtog det. Du hæfter for eventuel forringelse af værkets værdi, som skyldes håndtering udover, hvad der er almindeligt og nødvendigt for at bedømme, om værket passer i dit hjem. Det kan fx være beskadigelse af lærredet, værkets overflade, ridser i rammen eller glasset, hvis værket er forsynet med sådant.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til mig, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 7 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om, at du fortryder aftalen.

Jeg gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Jeg forbeholder mig retten til at udskyde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget værk eller varer retur.

Bemærk venligst: Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i min Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale og handle med mig, giver du dit samtykke til, at jeg registrerer personoplysninger. Jeg har brug for følgende oplysninger:

Navn (for- og efternavn)
Adresse
Postnummer og By
Telefonnummer
E-mail adresse

Jeg registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere til dig, og disse oplysningerne registreres hos mig og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via min hjemmeside, sikrer jeg disse oplysninger. Det sker altid ved, at du afgiver dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor – se ovenfor.

Det er kun mig (og mit bogholderi), der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er mig, Henrik Skorá.

Oplysninger afgivet til mig videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Jeg registrerer kun ovennævnte oplysninger, ikke andre personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer jeg din e-mail adresse, og heller ikke e-mailadressen videregives til andre.

Som registreret hos mig har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til mig via e-mail til henrik@skora.dk.

Klageadgang
Skulle vi blive uenige, og hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 DKK. Du kan se mere på www.forbrug.dk. I visse tilfælde vil en tvist skulle løses ved en almindelig domstol.

Ovenstående handelsbetingelser er gældende for ethvert køb foretaget enten via hjemmesiden, de sociale medier eller ved direkte salg.

KONTAKT 

+45 21 64 16 39

henrik@skora.dk

 

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ