Salg af malerier, grafik og kunstplakater

Salg online - bredt udvalg i forskellige prislag

Tak for din interesse

I denne WEBSHOP viser jeg de malerier, plakater og tryk, jeg har til salg lige nu. Du kan se flere af mine malerier også dem, der ikke længere er til salg, ved at klikke på siden GALLERI i menuen. Finder du noget i denne webshop, som du kunne tænke dig at købe, så klik på det og føj det herefter til din indkøbskurv. Du kan betale med kreditkort eller bankoverførsel. Alle kreditkort modtages undtagen Dankort.

Alle malerier til salg sendes frit leveret. Plakater og tryk sendes i paprør og tillægges 80 kr. i forsendelse. Alle køb kan fortrydes inden for 14 dage.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig via linket nederst på siden eller ved at ringe på 21 64 16 39.

Er du ikke helt sikker på, hvad der passer til dine vægge, kan du bestille en  prøveophængning. Det er en god måde at sikre sig, at et maleri passer lige der, hvor man gerne vil hænge det. Jeg prøveophænger som hovedregel kun på Sjælland og “Sydhavsøerne” og kun malerier. Vi skal lige aftale nærmere hvornår og hvor. En prøveophængning af malerier foregår på den måde, at jeg kommer til de aktuelle vægge med et eller flere malerier, og vi afprøver så de muligheder, lokalet giver.

Om at male og have malerier til salg

 

For år tilbage sad jeg i et godt job inden for salg og marketing. Jeg havde fast indtægt og flydende arbejdstider. Det var et spændende og udfordrende job, men det åd mig fuldstændig, og fritiden var sparsom uden overskud til fx at male. Dengang var drømmen om en tilværelse som kunstmaler magisk og urealistisk.

I dag er det længe siden, at jeg gjorde noget ved min drøm om at male på fuld tid, og det er blevet til mange hundrede malerier. Det er et stort privilegium. Jeg elsker at male, at stå der med penslen i hånden foran lærredet, ro omkring mig, koncentration, fokus og gang i musikken … og så male igennem, til man ikke kan mere. Udmattelsen eller den “mæthed”, der efter nogle timer indfinder sig, er meget behagelig.

Nogle gange er det som om, jeg løber tør for energi. Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer videre med det billede, jeg er igang med. Så holder jeg den magiske pause, som kan genstarte hele processen og bringe den kreative energi tilbage i mit hoved. Jeg spiller meget ofte på klaver i disse pauser, for musikken er istand til fuldstændig at lufte ud i hjernen. Man slipper maleprocessen og kan starte den igen fra et nyt sted.

Jeg har erfaret, at det med salg af malerier rummer særlige udfordringer, hvis man er billedkunstner. Det er mit indtryk, at mange kunstnere ikke interesserer sig ret meget for det, eller de føler sig måske ligefrem lidt intimideret af selve salgssituationen. Derfor vælger de nogen til at tage sig af salget fx et galleri eller en agent. Kunst er jo i en vis forstand rent og ædelt, det er ”fint”, mens det, at have sine malerier til salg, at sælge sin kunst for at få smør på brødet, af en eller anden grund er knap så “fint”.

Jeg er en meget stor fan af gallerier og andre udstillinger, hvor der er malerier til salg. Det er noget lidt andet end at gå på museer. Dem besøger man for at se og opleve bl.a. malerier. Museerne har ikke malerier til salg, og det er et lidt andet mindset, man anvender, når man (i det mindste teoretisk set) er på udkik efter noget til sig selv.

Jeg går selv meget på galleri, udstiller ofte i dem og gør, hvad jeg kan for at hjælpe med at sælge malerierne. Jeg har selv været galleriejer en tid, og jeg har en karriere i salg og marketing bag mig. Derfor har jeg ikke denne berøringsangst med salget. Det er faktisk lige omvendt. Jeg nyder, når folk gider ulejlige sig afsted for at se mine malerier og måske ligefrem at have en mening om dem. Jeg nyder at tale om dem med interesserede mennesker, og reelt sker det netop, fordi jeg har malerier til salg.

Prøveophængning af malerier til salg

Er der et maleri, du synes godt om, men som du er lidt i tvivl om og ikke helt ved, om du vil købe, kan vi aftale en prøveophængning.  Det er en god måde at bedømme et maleri. Det foregår på den måde, at jeg kommer med billedet, så du kan se det i de omgivelser, det skal hænge i … hvordan det passer hjemme i stuen, eller hvor det nu skal hænge. Passer det ikke, henter jeg det igen. Det er uden omkostninger for dig, og du betaler først, når du evt. beslutter dig for at købe maleriet.

Vil du vide mere?

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 64 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© Henrik Skorá

MODTAG NYHEDSBREV

Følg Henrik SKORÁ på: