Malerier til salg, kunstplakater og grafik

Salg af malerier online - bredt udvalg - mange prislag
Spring direkte til malerierne

MALERIER 90 x 120 cm

MALERIER 100 x 120 cm

Tak for din interesse for mine malerier

I denne WEBSHOP har jeg malerier til salg. Det er her jeg viser meget af det (malerier, plakater og tryk), jeg har til salg p.t. Der kan godt være flere til salg, som du ikke ser her, for jeg maler hele tiden. Ring evt. og aftal en tid, hvor du kan se malerierne “live”.

Det kan skifte lidt, men denne side vil som regel vise mange både små og store malerier til stuen og andre steder i hjemmet eller virksomheden. Finder du ikke lige det, du leder efter, har du mulighed for at se flere af mine malerier også dem, der ikke længere er til salg, ved at klikke på siden GALLERI i menuen ovenfor. Finder du et maleri, som du godt kunne tænke dig, men som allerede er solgt, vil det ofte være muligt for mig at male et maleri til dig, der ligner det. Det vil ikke blive det samme maleri, for jeg maler ikke kopier, men malerierne kommer til at være i tæt familie. Det kan også være, at du gerne vil have et maleri i et andet format, end det jeg har malet det i. 

Finder du på den anden side noget i denne webshop, som du kunne tænke dig at købe, så klik på det og føj det herefter til din indkøbskurv. Du kan betale med kreditkort eller bankoverførsel. Alle kreditkort modtages undtagen Dankort.

Alle malerier til salg her sendes frit leveret. Plakater og tryk sendes i paprør og tillægges 50 kr. i forsendelse. Alle køb kan fortrydes/returneres inden 14 dage.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig via linket nederst på siden eller ved at ringe på 21 64 16 39.

Er du ikke helt sikker på, hvad der passer til dine vægge, kan du bestille en  prøveophængning. Det er en god måde at sikre sig, at et maleri passer lige der, hvor du gerne vil hænge det. Jeg har kun mine egne malerier til salg, og jeg vil lige som du, gerne sikre, at du får det rigtige maleri til din væg.  Som hovedregel prøveophænger jeg kun på Sjælland og “Sydhavsøerne” og kun malerier.  En prøveophængning af malerier foregår på den måde, at vi aftaler hvor og hvornår. Så pakker jeg bilen med et eller flere af de malerier, du kunne tænke dig at se, og vi afprøver så de muligheder, lokalet giver.

OM AT MALE OG HAVE MALERIER TIL SALG

Jeg har en baggrund inden for salg og marketing og havde for år tilbage et godt fast job. Det faste ved jobbet var indtægten, men med jobbet fulgte også flydende arbejdstider. Det var et spændende og udfordrende job, men det åd mig fuldstændig, og fritiden var sparsom uden overskud til fx at male og gøre andre ting, som interesserede mig. Dengang var drømmen om en tilværelse som kunstmaler magisk og urealistisk.

I dag er det længe siden, at jeg gjorde noget ved min drøm om at male på fuld tid, og siden den gang er det blevet til mange hundrede malerier. Det er et stort privilegium. Jeg elsker at male, at stå der med penslen i hånden foran lærredet, ro omkring mig, koncentration, fokus og gang i musikken … og så male igennem, til jeg ikke kan mere. Udmattelsen eller den “mæthed”, der efter nogle timer indfinder sig, er meget behagelig.

Nogle gange er det som om, jeg løber tør for energi. Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer videre med det billede, jeg er igang med. Så holder jeg den magiske pause, som kan genstarte hele processen og bringe den kreative energi tilbage i mit hoved. Jeg spiller meget ofte på klaver i disse pauser, for musikken er istand til fuldstændig at lufte ud i hjernen. Man slipper maleprocessen og kan starte den igen fra et nyt sted.

Jeg har erfaret, at det med salg af malerier rummer særlige udfordringer, hvis man er billedkunstner. Det er mit indtryk, at mange kunstnere ikke fokuserer ret meget på det, nogen føler sig ligefrem lidt intimideret af selve salgssituationen. Derfor vælger de nogen til at tage sig af salget fx et galleri eller en agent. Kunst er jo i en vis forstand rent og ædelt, det er ”fint”, mens det, at have sine malerier til salg – at sælge sin kunst for ussel mammon for at få smør på brødet – af en eller anden grund er knap så “fint”. Jeg må indrømme, at jeg finder denne holdning til salget meget mærkelig. 

Jeg er en meget stor fan af gallerier og andre udstillinger, hvor der er malerier til salg. Det er noget lidt andet end at gå på museer. Dem besøger man for at se og opleve bl.a. malerier. Museerne har ikke malerier til salg, og det er et lidt andet setup, man anvender, når man (i det mindste teoretisk set) er på udkik efter noget til sig selv.

Jeg går selv meget på galleri, udstiller ofte i dem og gør, hvad jeg kan for at hjælpe med at sælge malerierne ved at møde op og tale med gæsterne eller måske spille lidt på klaveret. Jeg har selv været galleriejer en tid, og jeg har som sagt en karriere i salg og marketing bag mig. Derfor har jeg ikke nogen berøringsangst med salget. Det er faktisk lige omvendt. Jeg nyder, når folk gider ulejlige sig afsted for at se mine malerier og måske ligefrem at have en mening om dem. Jeg nyder at tale om dem med interesserede mennesker, og reelt sker det netop, fordi jeg har malerier til salg.

 

Prøveophængning af malerier til salg

Er der et maleri, du synes godt om, men som du er lidt i tvivl om og ikke helt ved, om du vil købe, kan vi aftale en prøveophængning.  Det er en god måde at bedømme et maleri. Det foregår på den måde, at jeg kommer med billedet, så du kan se det i de omgivelser, det skal hænge i … hvordan det passer hjemme i stuen, eller hvor det nu skal hænge. Du beholder maleriet i et par dage, og passer det ikke helt, som du havde tænkt dig, henter jeg det igen. Det er uden omkostninger for dig, og du betaler først, når du evt. beslutter dig for at købe maleriet.

 

Vil du vide mere?

 

 

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

 

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

© Henrik Skorá

 

MODTAG NYHEDSBREV

 

Følg Henrik SKORÁ på: