Online Galleri

Her vises de malerier, der er solgt
Se også malerier til salg

Online udstilling af malerier

Dette web-galleri vises mest de malerier, jeg tidligere  har malet. De fleste af de malerier, jeg viser i dette galleri, er solgt. Hvis du vil se en oversigt over malerier til salg, finder du det i min webshop.

Alle farver, komposition m.m. er søgt gengivet så tæt på originalen som muligt. Et fotografi kan dog aldrig gengive alle maleriets nuancer hverken på en PC eller mobil enhed … men jeg har gjort mig umage for at ramme så tæt som muligt.

Malerier ses dog bedst i virkeligheden, og hvis du gerne vil se en udstilling af mine malerier, er du meget velkommen til at kontakte mig for info om aktuelle udstillinger eller eventuelt besøge mig i mit atelier på Falster, hvor du også kan se de malerier, som er igang på staffeliet.

Kontakt mig for aftale om besøg

Kunne du tænke dig at købe en plakat eller tryk, kan du se mulighederne i min webshop, hvor du også kan se et udvalg af malerier til salg.

KONTAKT 

+45 21 64 16 39

henrik@skora.dk

 

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ