Online udstilling af malerier

Velkommen til mit online galleri. Jeg vil gerne på denne side vise et repræsentativi udvalg af de malerier, jeg har malet gennem tiden. I praksis betyder det, at mange af dem er solgt. Hvis du vil se en oversigt over mine malerier til salg, finder du det i min webshop.

Alle maleriers farver, komposition m.m. er fotograferet og efterbehandlet så neutralt, det har været muligt for mig. De er gengivet meget tæt på originalen. Når det er sagt, så vil selv det bedste fotografi aldrig kunne gengive alle et maleriets nuancer, men jeg har altså gjort mig umage for at ramme så tæt som muligt. For at give et overblik og af hensyn til denne sides layout, bruger jeg nedenfor ens miniature billeder såkaldte thumnails. Disse er stramt beskåret i et format, der ikke er det samme som det aktuelle maleris format. For at se maleriet i det rigtige format, skal man klikke på thumnail’en.

Malerier ses selvfølgelig bedst i virkeligheden, og hvis du gerne vil se en udstilling af mine malerier, er du meget velkommen til at kontakte mig for info om aktuelle udstillinger eller eventuelt besøge mig i mit atelier på Falster, hvor du også kan se de malerier, som er igang på staffeliet. Kontakt mig gerne for aftale om besøg

Kunne du tænke dig at købe en plakat eller tryk, kan du se mulighederne i min webshop, hvor du også kan se et udvalg af malerier til salg.

KONTAKT 

+45 21 64 16 39

henrik@skora.dk

 

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ