Online Galleri

Her vises de malerier, der er solgt Se også mine malerier til salg

Online udstilling af malerier

I dette galleri viser jeg en udstilling af malerier, jeg tidligere  har malet. Alle malerier i dette galleri er solgt. Hvis du vil se malerier til salg, kan det ske i min webshop.

Alle farver, komposition m.m. er søgt gengivet så tæt på originalen som muligt. Et fotografi kan dog aldrig gengive alle maleriets nuancer hverken på en PC eller mobil enhed … men jeg har gjort mig umage for at ramme så tæt som muligt.

Malerier skal ses i virkeligheden, og hvis du gerne vil se en udstilling af malerier, som jeg har malet, er du meget velkommen til at kontakte mig for info om aktuelle udstillinger eller eventuelt besøge mig i mit atelier på Falster, hvor du også kan se de malerier, som er igang på staffeliet. Jeg udstiller i dag mine billeder hos Marianne Lynge – Algade 59 – 4760 Vordingborg – Tlf.: +45 23 96 19 16.

Kontakt mig for aftale om besøg

Kunne du tænke dig at købe en plakat eller tryk, kan du se mulighederne i min webshop, hvor du også kan se et udvalg af malerier til salg.

 

Vil du vide mere?

 

 

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

 

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

© Henrik Skorá

 

MODTAG NYHEDSBREV

 

Følg Henrik SKORÁ på: