Online Galleri

En præsentation af både nye og gamle malerier
Se også malerier, der er til salg

Online udstilling af malerier

Her kan du se en udstilling af malerier både mine nye og gamle værker. Vil du hellere se de malerier, jeg p.t. har til slag, så klik her på: malerier til salg.

Alle farver, komposition m.m. er søgt gengivet så tæt på originalen som muligt. Et fotografi kan dog aldrig gengive alle maleriets nuancer hverken på en PC eller mobil enhed … men jeg har gjort mig umage for at ramme så tæt som muligt.

Så husk, at malerier skal ses i virkeligheden, og hvis du gerne vil se en udstilling malerier, som jeg har malet, er du meget velkommen til at kontakte mig for info om aktuelle udstillinger eller eventuelt besøge mig i mit atelier på Falster, hvor du også kan se de malerier, som er igang på staffeliet. Jeg udstiller i dag mine billeder hos Marianne Lynge – Algade 59 – 4760 Vordingborg – Tlf.: +45 23 96 19 16.

Kontakt mig for aftale om besøg

Kunne du tænke dig at købe et af mine malerier eller måske en plakat eller tryk, kan det ske i min webshop, hvor jeg har malerier til salg. Her kan du lige nu se et bredt udvalg af tryk og malerier til salg.

 

Vil du vide mere?

 

 

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

 

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

© Henrik Skorá

 

MODTAG NYHEDSBREV

 

Følg Henrik SKORÁ på: