Foredrag om kunst

Kunstnerne og deres billeder og fortællingen bag det hele
Få mere information

Foredrag om kunst

Jeg er først og fremmest billedkunstner, men igennem hele mit liv har jeg altid elsket at fortælle om det, der interesserer mig. Det er blevet til en række foredrag om kunst, alle med emner, der tænder mig på den ene eller der anden måde. Jeg holder også meget af selve foredragssituationen, og jeg er efter mange år  – sagt i al beskedenhed – en relativt rutineret foredragsholder.

Et foredrag om at finde sin passion ... det man virkelig gerne vil.

Debatskabende foredrag for fuldt hus i Orenæs Saloner.
Henrik Skorá taler om det at finde frem til sin passion og gå efter den.

Mine foredrag om kunst handler om kunstnere, som jeg finder særligt interessante, kunst i forskellige sammenhænge, om at møde og opleve et kunstværk … samt meget andet.

Et foredrag om kunst varer typisk 2 x 45 min. + en pause midt i, og det skal være mindst lige så spændende som de kunstnere, foredraget fortæller om.

Derfor er vigtigt for mig, at mine foredrag om kunst er underholdende … også for dem, der måske ikke i forvejen er specielt interesseret i kunst. Så selv om KUNST er et stort og måske lidt “støvet” emne, er det for vigtigt til, at formidlingen ikke går hen og bliver en kedelig affære.

Der er jo en grund til, at jeg selv er faldet for fx Van Gogh og Caravaggio: Jeg er simpelthen begejstret, og den begejstring er med i mine foredrag om kunst. Den gør stoffet levende for mig, og det er den, jeg formidler bl.a. ved at anvende relativt mange billeder og at trække paralleller til vore dages kunstnere.

Mine foredrag om kunst er p.t. dels syv kunsthistoriske gennemgange og analyser (fire store mestre, to særlig interessante perioder i dansk kunsthistorie + en international), dels fire debatskabende foredrag, hvor jeg giver et fyldigt og svagt provokerende oplæg til en undertiden livlig debat.

Et skræddersyet foredrag om kunst

Jeg retter gerne mine foredrag om kunst til, så de passer optimalt til det aktuelle behov. Måske er der ikke den tid til rådighed, som jeg gerne vil bruge, eller måske tænker I at gennemføre et eller flere af foredragene på en anden måde, end jeg lægger op til. I så fald er jeg meget åben for en drøftelse af de muligheder, I ser i et ændret koncept og samarbejde.

Ring eller skriv til mig. Jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning, så mine foredrag om kunst kommer til at passe fuldstændig til jeres behov.

Kontakt Henrik Skorá og få mere information om malerierne og foredragene

Vil du vide mere?

Henrik Skorá

Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

 +45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© Henrik Skorá

Nyhedsbrev

Følg mig på: