Hvad koster et foredrag?

Priser og information
Se kunsthistoriske foredragSe debatskabende foredrag

Priser på foredrag

Jeg er billedkunstner, og alle mine foredrag tager udgangspunkt i det på den ene eller den anden måde. Jeg er også jazzpianist, og som tidligere salgschef ved jeg noget om salg og marketing. Det benytter jeg mig naturligvis også af i mine foredrag, når det giver nogen mening. Det er især musikken, jeg synes, er spændende at bruge både i foredragene og i mit arbejde, når jeg maler mine billeder.

Jeg holder en række foredrag om kunst og kunstens historie. Derudover holder jeg en del af de såkaldte “debatskabende foredrag”.

Endelig er flere af mine foredrag bygget op omkring musik, som jeg selv spiller. Jeg kan godt lide at bruge musik, fordi musikken som ikke-visuel udtryksform er en god “mur” at spille op ad, når man taler om kunst. På den måde kan jeg vise andre sider af kunsten og af maleprocessen, fx hvordan jeg som billedkunstner direkte bruger musikken som driv- og inspirationskilde.

De priser på foredrag, som jeg giver her, er priser på foredragene, som de foreligger i dag. Jeg ændrer dog gerne på dem efter aftale: fx på længden eller måske kan jeg vinkle det anderledes. Ønsker I det, finder vi ud af det.

 

Få mere information om foredragene

Kunsthistoriske foredrag – kr.  3.500

 

Caravaggio – en genial hidsigprop

Van Gogh – den gale maler

Kandinsky – det abstrakte maleris fader

Picasso – måske det 20. århundredes mest spektakulære kunstner

Dansk Guldaldermaleri – Den Eckersbergske Skole

Skagensmalerne – Danmarks mest berømte kunstnerkoloni

Impressionisterne I & II

Vil du vide mere?

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 64 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© Henrik Skorá

MODTAG NYHEDSBREV

Følg Henrik SKORÁ på: