BESØG ATELIERET

Jeg modtager gerne besøg, og viser mine seneste værker.

SE MALERIER TIL SALG

Besøg i atelieret

Selve processen, når jeg maler, er det, det hele handler om for mig.  Det er derfor, jeg maler. Jeg arbejder hele tiden med at udvikle den proces, og jeg fortæller gerne om, hvordan jeg griber tingene an, hvilke farver, pensler, lærreder jeg bruger osv.

Kunne du tænke dig at se mit atelier, er du meget velkommen, men det er bedst, at vi aftaler et tidspunkt. Så er du sikker på, at jeg er hjemme.
Enten ring – 21 64 16 39 – eller send mig en mail.

Jeg synes selv, det er meget inspirerende, når jeg har mulighed for at besøge mine kollegaer. Først og fremmest møder jeg  en person, der interesserer sig for det samme, som jeg gør:  At male malerier. Det er ligeledes meget lærerigt at se, hvordan en anden kunstner har indrettet sig og høre, hvorfor han eller hun har valgt det ene frem for det andet.

Jeg har skrevet en blog om, hvordan jeg har indrettet mig i mit atelier. Gå til indlægget om at indrette et atelier og læs mere.

Mit atelier ligger i mit hjem i den lille by Gåbense. Jeg og min kone  har oprindelig valgt stedet på grund af den  fuldstændig fantastiske beliggenhed lige ud mod Storstrømmen på det smukke Nordfalster.

Gåbense ligger tæt ved der, hvor den gamle Storstrømsbro rammer Falster, en god times kørsel syd for København.

Undgå venligst at parkere inde i gården. Parker udenfor evt. på molen ud mod havnen eller fortsæt gennem gårdspladsen, hvorefter der er mange p-pladser.

Jeg glæder mig til at se dig i Atelieret.

HENRIK SKORÁ
Gåbense Færgegård
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev
21 64 16 39
henrik@skora.dk
Indretning af atelier

KONTAKT 

+45 21 64 16 39

henrik@skora.dk

 

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ