Besøg en kunstner

Interesserer du dig for selve processen omkring at male, så lav en aftale og besøg en kunstner. Jeg har selv en lille post-it seddel på min væg. Der står:”Besøg en kunstner”. Det er for at minde mig selv om, at det er vigtigt at se noget andet end ens egne vægge.

Jeg synes selv, at sådanne besøg kan være meget givende og inspirerende. Det er flere ting, der trækker. Man møder først og fremmest en person, der interesserer sig for det samme, som jeg gør, nemlig at male malerier. Det er lærerigt og inspirerende at se, hvordan indretningen af atelieret kan gribes anderledes an, end jeg har gjort. Det er også interessant at høre om, hvorfor man lige har valgt de løsninger, som ses i atelieret. Derfor griber jeg altid chancen, hvis jeg får en Besøg en kunstner-invitation, og det vil jeg anbefale alle interesserede at gøre.

Jeg har skrevet en blog om, hvordan mine tanker har været, og hvordan jeg har indrettet mig i mit atelier. Gå til bloggen.

Jeg kan også godt selv lide at få besøg. Derfor er du er meget velkommen i mit atelier, og jeg fortæller gerne om min arbejdsproces. Atelieret ligger i mit hjem i Gåbense på Falster, små 10 minutters kørsel fra Vordingborg, 20 minutter fra Nykøbing Falster og en god time fra Rådhuspladsen i København.

Besøg mig i Gåbense

Det er nogenlunde let at finde frem til min bolig, hvor jeg arbejder og har mit atelier. I dag har de fleste efterhånden en GPS, så en egentlig guide vil jeg springe over. Skulle du/I være kørt vild, er I meget velkomne til at ringe til mig på nedenstående nummer.
Undgå venligst at parkere inde i gården. Parker udenfor evt. på molen eller fortsæt gennem gårdspladsen, hvorefter der er mange p-pladser.

HENRIK SKORÁ
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

21 64 16 39
henrik@skora.dk

Henrik Skor'a Atelier

Vil du vide mere?

Kontakt Henrik Skorá
Information om malerier & foredrag

Henrik SKORÁ

Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

Atelier & udstilling:
Gåbense Strandvej 64 G
DK-4840 Nr. Alslev

+45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© Henrik Skorá

Nyhedsbrev

Følg Henrik Skorá på: