Besøg atelieret

 
Se malerier til salg

Besøg en kunstner

Selve processen omkring det at male et billede, synes jeg, er meget spændende. Jeg arbejder hele tiden med den, og jeg fortæller gerne om, hvordan jeg griber tingene an. Hvis det har din interesse, eller kunne du godt tænke dig at se en malers arbejdssted, så lav en aftale og besøg en kunstner.

Jeg har selv en lille post-it seddel på min væg. Der står:”Besøg en kunstner”. Det er for at minde mig selv om, at det er vigtigt at se noget andet end ens egne vægge.

Jeg synes selv, at sådanne besøg kan være meget givende og inspirerende. Det er flere ting, der trækker. Jeg møder først og fremmest en person, der interesserer sig for det samme, som jeg gør, nemlig at male malerier. Det er lærerigt og inspirerende at se, hvordan en anden kunstner har indrettet sig. Det er også interessant at høre om, hvorfor han eller hun lige har valgt de løsninger, som ses i atelieret. Derfor griber jeg altid chancen, hvis jeg får en “Besøg en kunstner-invitation”, og det vil jeg anbefale alle interesserede at gøre.

Jeg har skrevet en blog om, hvordan mine tanker har været, og hvordan jeg har indrettet mig i mit atelier. Gå til indlægget om at indrettet et atelier.

Jeg kan også godt selv lide at få besøg. Derfor er du er meget velkommen i mit atelier, og jeg fortæller gerne om min arbejdsproces. Atelieret ligger i mit hjem i Gåbense på Falster, små 10 minutters kørsel fra Vordingborg, 20 minutter fra Nykøbing Falster og en god time fra Rådhuspladsen i København.

Besøg mig i Gåbense

 Mit atelier ligger i den lille by Gåbense som en ny del del af den gamle Færgegård. Jeg har valgt stedet gå grund af den  fuldstændig fantastiske beliggenhed lige ud mod Storstrømmen i det smukke Nordfalster.

Ring og lav en aftale, så er du sikker på, at jeg er hjemme.

Det er let at finde frem mig. I dag har de fleste efterhånden en GPS, så en egentlig guide vil jeg springe over, men atelieret ligger tæt ved der, hvor den gamle Storstrømsbro rammer Falster.. Skulle du/I være kørt vild, er I meget velkomne til at ringe til mig på nedenstående nummer.
Undgå venligst at parkere inde i gården. Parker udenfor evt. på molen eller fortsæt gennem gårdspladsen, hvorefter der er mange p-pladser.

HENRIK SKORÁ
Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

21 64 16 39
henrik@skora.dk

Henrik Skor'a Atelier

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ

FÅ MIT NYHEDSBREV

 

© Henrik Skorá