Ugens maleri

FREMGANG

Undertiden ændrer et billede sig over en længere periode. Jeg har udstillet dette billede flere gange, men hver gang jeg har fået det hjem igen, har jeg haft lyst til at ændre på det. Måske betyder det, at billedet ikke er helt færdigt, men det tror jeg nu ikke. Jeg tror snarere, at det har et sådant tag i mig, at det igen og igen kræver min opmærksomhed.

Jeg har udviklet dette billede over flere måneder, og billedet har hele tiden ændret sig.

Maleriet handler oven i købet om, at ting udvikler sig. Det ene fører til det andet, og i dette relativt store maleri er der en støt opadgående bevægelse, der fører ind i og op ad jo længere, man trænger ind i maleriet.

Det er ikke helt klart, heller ikke for mig, hvad det er, der udvikler sig, men, jeg tror, det er en selv. Man stiger og ser hele tiden tingene fra en ny og højere position, med mere og mere overblik.

Dette maleri udstilles i øjeblikket på Det gamle Stubbekøbing Rådhus, hvor gruppen ART Nordfalster, som jeg er medlem af,  udstiller.

Udstiling af maleriet Fremgang

DATA: 100 x 80 cm akrylmaleri på lærred. Lærredet er spændt op på en særlig kraftig blændramme ca. 3 cm tyk. Der er ikke ramme omkring billedet.

Prisen: Kr. 9.500 inkl. moms.

Kontakt Henrik Skorá og få mere information om malerierne og foredragene

Vil du vide mere?

Henrik Skorá

Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

 +45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© 2016 Henrik Skorá

Følg mig på: