Ugens maleri

DAYBREAK

Jeg fortsætter gerne med at male på mine billeder helt frem til, at jeg sælger dem. Det siger sig selv, at når de er solgt, så er det slut med det. De “hjemmeboende” malerier kan imidlertid god forandre sig meget, jo længere de bliver boende hjemme.

Nogle gange betyder det, at det oprindelige maleri helt forsvinder, og  det er det, der er sket her.

Jeg har taget udgangspunkt i et billedet HEARTBREAK, som jeg har haft et par år.

I dette tilfælde er der, synes jeg, kommet et rigtig godt billede ud af det.  Det gamle billede er vendt 90 grader med uret og har tilført det nye en kvalitet, som jeg ikke ville have valgt, hvis jeg havde arbejdet normalt fra hvid flade.

Sporene fra HEARTBREAK er mange steder i det nye billede, som hedder DAYBREAK, og er inspireret af den stemning, der kan være tidligt om morgenen i en italiensk storby: lidt køligt med stor aktivitet for at forberede den kommende dags arbejde. Jeg har haft Rom i mine tanker mens jeg malede, men måske har du en anden oplevelse, hvilket er helt, som det skal være.

Billedet her er det seneste af mine Rombilleder.

Byens huse interesserer mig fortsat … jeg er jo trods alt arkitekt. Men lad os nu se. Følg med her på siden eller på min webshop, hvor der er malerier til salg.

Billedet hedder Daybreak 

DATA: 80 x 80 cm akrylmaleri på lærred. Billedet er monteret i sort svæveramme.

Prisen: kr. 7.000 inkl. moms.

Gå til webshop

 

BESØG

Henrik SKORÁ
Atelier & udstilling:

Gåbense Strandvej 61 G
DK-4840 Nr. Alslev

City
Hasselvej 15 st. tv.
DK-2830 Virum

www.skora.dk

FØLG MIG PÅ

FÅ MIT NYHEDSBREV

 

© Henrik Skorá