Ugens maleri

Blomster i glasvase

Det må være de mange smukke farver, der i naturen lige nu vælter frem mod os, som inspirerer mig til igen at male et blomsterbillede. Jeg har dog taget blomsterne med hjem og stillet dem i min vase. Derfor er denne uges maleri også et blomsterbillede, og det bliver nok ikke det sidste blomsterbillede, jeg maler.

Jeg er blevet særlig glad for denne sammensærtning af farverne. Det er, som det ses: rød, blå og grøn på en stram baggrund. Den røde er Goldens Pyrrole Red Dark i forskellige blandinger med Titan hvid, og den blå er (som altid fristes jeg til at sige) min favoritblå: Schmincke’s Indigo (endelig i PRIMA Acryl versionen, for samme mærkes Indigo i AKADEMIE Acryl ser helt anderledes ud, den er nærmest Preusser blå). Den blå ses ligeledes i blandinger med Titan hvid. Endelig er der de grønne farver, som er forskellige blandinger af Ultramarin, Citron gul,  Sap grøn fra Golden og hvid. Sammen giver de denne meget friske og farverige buket af farver, som man bliver lidt glad af at se på.

Dette flimmer af konkurrerende farveindtryk frisker i øjeblikket op på min egen væg, men vil om kort tid kunne ses i Galleri Marianne Lynge i Vordingborg

DATA: 40x 40cm akrylmaleri på lærred. Billedet er monteret i sort svæveramme.

Prisen: Kr. 2.200 inkl. moms.

Kontakt Henrik Skorá og få mere information om malerierne og foredragene

Vil du vide mere?

Henrik Skorá

Gåbense Strandvej 61 G
4840 Nørre Alslev

 +45 21 64 16 39
henrik@skora.dk
www.skora.dk

 

© Henrik Skorá

Nyhedsbrev

Følg mig på: